Contracting job box

Onze jobs in Contracting

Ontdek onze huidige mogekelijkheden in Contracting.

HaysSearchForm Portlet

Contracting candidate space box 1

HAYS CONTRACTING & CONSULTANCY
HET JUISTE PROJECT VOOR ELKE EXPERT

Ben je een freelancer die op zoek is naar uitdagende opdrachten? Wij zijn er om gekwalificeerde zelfstandige specialisten en bedrijven, die op zoek zijn naar getalenteerde freelancers, samen te brengen. Onze consultants geven je uitvoerig advies over de opdrachten en alles wat erbij komt kijken. Én zij vinden de ideale oplossing voor zowel jou als freelancer als voor een bedrijf. Neem dus zeker eens contact met ons op!

 

Wat we freelancers garanderen

Wij bieden freelancers en zelfstandigen interessante projecten aan bij bekende bedrijven. Als wereldwijde rekruteringsexpert is het voor ons van immens belang dat een job aansluit bij jouw profiel om je zo te laten groeien in je carrière. Als eerste kan je al even kijken naar de freelanceopdrachten die we momenteel aanbieden. Zie je daar niets wat jou aanspreekt? Aarzel dan zeker niet om je ons toch je CV te bezorgen, zodat we proactief voor jou kunnen uitkijken naar de ideale opdracht!

 

Contracting & Consultancy: opportuniteiten voor specialisten

Wanneer je mensen moet rekruteren, is een goede kennis van de markt onontbeerlijk. Daarom zijn we bij Hays gespecialiseerd in verschillende sectoren waar we jobs aanbieden op vaste, tijdelijke én contracting- of consultancybasis. Niet alleen onze kennis is ruim, ook ons netwerk aan experts en bedrijven. Over al onze veertien specialismen heen – waaronder Engineering, Finance, IT, HR en Life Sciences – hebben we vast en zeker de ideale oplossing voor jou.
 

De verschillende stadia in ons proces

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, bestaat onze zoektocht uit verschillende stadia. Bovendien, naast de strikte technische skills, nemen we ook jouw persoonlijkheid en soft skills mee in het selectieproces.
 

Send your CV

Stuur ons jouw CV

Wij kunnen je helpen de perfecte job te vinden, stuur ons jouw CV.

Career academy promo box

Carrièreadvies nodig?

Onze ‘Career Academy’ helpt jou om je carrière te boosten.

Refer a friend

Zijn je vrienden op zoek naar een job?

Stel ons jouw vrienden voor en win 100 €!