Freelance opdrachten

Freelancer worden?
vind hier jouw freelance opdrachten

Ben je een freelancer die op zoek is naar uitdagende opdrachten? Of wil je freelancer worden? Wij zijn er om gekwalificeerde zelfstandige specialisten, en de organisaties die naar hen op zoek zijn, samen te brengen.

Freelance opdrachten

Wat kan jij van ons verwachten?

Wij bieden interessante freelance opdrachten aan, bij verschillende (bekende) bedrijven en kijken samen naar de voor jou ideale oplossing.

We geven je uitvoerig advies over de opdrachten en alles wat erbij komt kijken. 
Het is immers ons doel een job te vinden die aansluit bij jouw profiel om je zo te laten groeien in je carrière.
 
Kan je momenteel geen job vinden die jou aanspreekt, maar wil je wel werken als freelancer? Stuur dan je cv naar ons op, zodat we proactief voor jou kunnen uitkijken naar de ideale opdracht!
 

Je wil freelancer worden; waarom kiezen voor Hays?

Wanneer je mensen moet rekruteren, is een goede kennis van de markt onontbeerlijk. Bij Hays werken consultants die specialist zijn in jouw vakgebied, en up to date blijven over de trends en veranderingen in jouw branche. Maar niet alleen onze kennis is ruim, ook ons netwerk aan experts en bedrijven voor freelance werk is groot. 

We kijken niet alleen naar de strikte technische skills, maar nemen ook jouw persoonlijkheid en soft skills mee in het selectieproces, om zo de voor jou perfecte oplossing te kunnen vinden.

Tips om jouw freelance opdrachten op de rit te houden

Of je nu kiest voor freelancer worden, of een vast contract, die keuze is aan jou. Maar mocht de keuze op freelance opdrachten vallen, dan geven wij alvast graag volgende tips mee om jouw zoektocht en carrière het juiste pad op te sturen.
 

1. Actualiseer je cv regelmatig

Wanneer je als contractor aan de slag gaat, zal je regelmatig de mogelijkheid hebben om je huidige vaardigheden te verbeteren en om snel nieuwe skills te leren. Dus, het is van cruciaal belang om regelmatig je cv te updaten zodat je alle mogelijke opportuniteiten kan volgen wanneer je op zoek bent naar een nieuw project. 
 

2. Communiceer wanneer je contract is veranderd

Het is heel makkelijk om contact verliezen met actieve rekruteerders wanneer je een contract hebt voor langere termijn. Dat kan echter serieuze gevolgen hebben op de snelheid waarmee je een nieuwe positie zou kunnen aannemen en dus ook op hoe lang je zonder inkomen zal zitten.

Daarom stellen wij voor om regelmatig contact op te nemen met actieve rekruteerders en hen op de hoogte te brengen van de veranderingen in je contractdetails.

Daarbij is het belangrijk dat je duidelijk communiceert hoe lang je aan een bepaald project zal werken en wanneer je opnieuw opzoek bent naar een nieuwe opportuniteit. Rekruteerders kunnen je interessante nieuwe kansen bieden, dus laat op tijd weten wanneer je vrij bent voor een gesprek.

Op deze manier kan je een professionele relatie met een focus op efficiëntie opbouwen met je consultant die kan helpen om jouw betrokkenheid te verhogen in het bedrijf waarvoor je werkt.
 

3. Verduidelijk je toekomstdoelen aan je rekruteerder

Een sterke relatie met je rekruteerder kan helpen om de zoektocht naar freelance opdrachten veel minder stressvol te maken. Communiceer dus duidelijk wat je interesses en toekomstdoelen zijn, zodat rekruteerders de perfecte kans voor jou kunnen vinden. 

Of je nu al freelancer bent, of freelancer worden wil, het is belangrijk om je sterke punten en je werkpunten te communiceren om de nodige steun en begeleiding van je consultant te verzekeren.

Contracting job box

Vind freelance vacatures

Ontdek onze huidige mogekelijkheden binnen freelance.

block send your CV

Verstuur je cv

Wij geloven dat er voor iedereen een passende job beschikbaar is.