Hays Featured Employers

KBC 19 Oct 2022

KBC

We streven ernaar om veel meer te zijn dan een bank en een verzekeraar: we maken dromen mogelijk en beschermen ze. We willen de mensen die op ons rekenen dag na dag inspireren, ondersteunen en stimuleren.

Carrefour 25 Apr 2022

Carrefour

De missie van Carrefour België is heel duidelijk: ze willen de motor zijn van de voedseltraditie in België. Hoe? Door jou en alle Belgen elke dag kwalitatieve food- en non-foodproducten aan te bieden, voor alle smaken en alle budgetten.

Atlas Copco 25 Apr 2022

Atlas Copco

Atlas Copco is de thuisbasis van vele industriële ideeën. Hun innovatieve producten, oplossingen en diensten worden door elk type industrie gevraagd. Ze maken alles mogelijk, van veilige medische behandelingen tot de productie van hernieuwbare energie – waardoor het dagelijks leven van mensen overal ter wereld wordt verbeterd.

SEA-Invest 25 Apr 2022

SEA-Invest

SEA-invest is één van de grootste exploitanten ter wereld van terminals voor droge bulkgoederen, break bulk, fruit en vloeibare bulkgoederen. De groep geniet een wereldwijde reputatie op het vlak van goederenbehandeling, opslag en andere havenactiviteiten. 

Telenet 13 Dec 2021

Telenet

Bij Telenet geloven ze in het enorme potentieel van digitaal en willen zij mensen en bedrijven helpen om steeds voorop te blijven in dit digitale tijdperk. Telenet wil een samenleving bouwen waarin mensen met plezier samen werken en leven, en waarin ze de digitale mogelijkheden ten volle en met plezier omarmen. Voor een betere levenskwaliteit.

Argenta 22 Sep 2021

Argenta

Argenta wil gezinnen en particulieren eenvoudig, eerlijk en dichtbij ondersteunen om hun financiële gezondheid te verzekeren. Argenta blijft trouw aan zijn basisfilosofie en kernwaarden: dichtbij, ondernemend, pragmatisch en eenvoudig.

Volvo 10 Mar 2021

Volvo

The Volvo Group is one of the world's leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines.

Nyobe 28 Dec 2020

Nyobe

Nyobe is Belgium's premier producer of high-grade nylon 6 polymers and PA6 BCF yarns. Driven by passion and performance, confident in their products, and in concert with their customers and partners, NYOBE aspires to scale Olympian heights and push the boundaries of what nylon 6 and its multitude of spinoffs can achieve.

U zocht naar:

Geen resultaten gevonden.